پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز سه شنبه ، 1404/02/02

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: همگام با سیاست های وزارت بهداشت در راستای توسعه سلامت الکترونیک و پرونده الکترونیک سلامت، اقدامات مهمی در همین راستا در دانشگاه انجام گرفت.

مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: همگام با سیاست های وزارت بهداشت در راستای توسعه سلامت الکترونیک و پرونده الکترونیک سلامت، اقدامات مهمی در همین راستا در دانشگاه انجام گرفت.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ مهندس علی حسن احمدی پور افزود: در راستای توسعه و تقویت زیرساخت های نرم افزاری سلامت الکترونیک سیستم اطلاعات در دو بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت و شهید رجائی گچساران تعویض شد.


وی ادامه داد: با پیاده سازی سیستم جدید مشکلات اجرای سرویس اصالت سنجی دارو(TTAC)، ارسال پرونده به سپاس(سامانه پرونده الکترونیک سلامت)، تعرفه و نرخ ارز ترجیحی و... در دو بیمارستان برطرف شد. 


احمدی پور ابراز داشت: همچنین با پیاده سازی این سیستم ها، گام مهمی در راستای یکپارچه سازی HIS ها که از برنامه های آتی مدیریت آمار، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی دانشگاه می باشد، برداشته شد.


وی اعلام کرد: برای راه اندازی دو سامانه، دو دستگاه سرور خریداری و در اختیار دو بیمارستان قرار گرفت که در مجموعاً هزینه خرید، نصب و راه اندازی سامانه و تجهیزات مورد نیاز بالغ بر 700 میلیون تومان بوده است.


مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در ادامه با اشاره به پیاده سازی و اجرای تعرفه و نرخ ارز ترجیحی در سیستم های اطلاعات بیمارستانی، یادآور شد: در راستای اجرای طرح دارویار و لزوم پیاده سازی تعرفه آن در سیستم های HIS، کلیه بیمارستانهای استان همگام با اجرای این طرح در کشور، نرخ ارز ترجیحی دارو را در سیستم اطلاعات بیمارستانی (HIS)، بیمارستان های تابعه مرکز و شهرستانهای استان پیاده سازی و اجرایی نمودند.


وی کنترل تجویز و مصرف دارو، رفع کمبودهای دارویی، گزارش گیری مدیریتی از مصارف دارویی، جلوگیری از قاچاق دارو، تصمیم گیری بر مبنای اطلاعات دارویی و... را از مزایای اجرای این طرح بر بستر الکترونیک عنوان کرد.


احمدی پور در پایان ابراز داشت: لازم می دانم از حمایت های ریاست محترم دانشگاه، معاون محترم توسعه و منابع انسانی، معاون محترم درمان و تلاشهای روئسا و پرسنل بیمارستانی بخصوص مسئولین HIS و IT دو بیمارستان تشکر و قدردانی نمایم.